whatsapp x

WhatsApp Number

+40726675552

Message
messenger x
phone x
+40726675552
email x
contact@laume.ro

Tendinta principala in 2022 este escapismul

Laume / Blog - 08.03.2022

În 2022 joacă-te cu volume cât cuprinde. Uită de regula volumelor!

Se remarca o nevoie de evadare din cotidian care se manifesta printr-o nostalgie dupa vremuri de mult apuse sau prin culori intense precum portocaliu, roz si galben care au un efect dovedit asupra starii de spirit si induc optimismul si caldura. In acelasi timp, va fi un an al contrastelor in care unii vor cauta confortul in non-culori si haine supradimensionate in timp ce altii vor dori sa iasa in evidenta printr-o sexualitare debordanta si o pasiune pentru moda anilor 2000.

Mânecile bufante au fost nelipsite de la aproape toate prezentările de modă pentru sezonul primăvară-vară 2022. Și, deși am fost încântați de ele și în anii trecuți, stiliștii sunt de părere că în acest sezon vor fi mai purtate ca niciodată. Așa ca fă loc – și la propriu și la figurat – deoarece cu cât sunt mai mari, cu atât efectul este mai wow.

Franjuri jucăuși și exuberanți

După câțiva ani, franjurii au revenit în forță printre trendurile aflate la mare căutare. Indiferent că optezi pentru franjuri ca acel detaliu care scoate ținuta din anonimat sau te lași inspirată de rochiile anilor ‘20, secretul este să nu combini acest trend cu ceva la fel de exuberant, ci să îl lași să fie elementul principal al look-ului tău.

Rochiile feminine, dar și un pic extravagante

Ținutele de ocazie nu au fost la mare căutare anul trecut, însă în sezonul primăvară-vară, designerii au pus mare accent pe rochii și fuste care mai de care mai îndrăznețe.

Partea cea mai bună este că nu trebuie neapărat să mergi la o petrecere ca să le porți! Orice ieșire în oraș poate fi un prilej de a te îmbrăca la patru ace și de a le arăta tuturor că ești în pas cu moda. La birou, la supermarket sau la o ieșire la terasă cu fetele, este ok să fii un pic extra

Printurile florale pentru ținute cu accente jucăușe

Știm, știm, faimoasa Miranda Priestly din Diavolul se îmbracă de la Prada este de părere că printurile florale sunt mai degrabă un trend evident pentru vară. Însă chiar dacă nu este ceva nou, groundbreaking, imprimeul floral este vesel și jucăuș și îți va aduce cu siguranță un zâmbet pe buze.

Rochii bodycon

sunt aproape obligatorii. În ultima vreme, femeile adoră să-și etaleze formele bine lucrate în ore de prezență la sala de fitness, așa încât o investiție într-o rochie bodycon nu e deloc o alegere greșită. În ultimii doi ani, a existat o cerere crescută pentru acest tip de rochie, prin urmare se preconizează că 2022 va fi anul lor.

Rochiile bodycon îți „îmbrățișează” corpul, punând în evidență formele acestuia și pot fi purtate la petreceri nocturne, la evenimente de scurtă durată și chiar la evenimente business sau se pot purta împreună cu sacouri formale, la meetinguri corporatiste. Le găsești în diverse lungimi și materiale, de la mătase și satin la vâscoză, tricot și bumbac, de asemenea având designuri și imprimeuri variate.

Pantaloni largi

Pantalonii baggy reprezintă noua normalitate. Majoritatea femeilor sunt obișnuite să poarte pantaloni strâmți pe picior, dar dacă privim de jur-împrejur la noile fashioniste, vom remarca din ce în ce mai multe haine largi. Pantalonii baggy se încadrează perfect în această tendință, iar top-urile tank se potrivesc cel mai bine cu acest tip de pantaloni, ținuta fiind pretabilă atât pentru femeile slabe cât și pentru cele ceva mai corpolente.

LAUME înseamnă modern, elegant și visător, dar totuși sofisticat.

Descoperă colecția Laume! Creează ținute care vor atrage toate privirile.

PALTOANE DAMĂ